onsdag den 21. februar 2024

Historien er her fortsat

Uanset hvor meget du har gemt og tilsølet dig selv i hyperrealiteten - kopien af en kopi af en kopi (Baudrillard). eller hvor narcissistisk (Lasch style) skadet du er, så kan du ikke undslippe konsekvenserne af at fortrænge den virkelige verden og de historiske realiteter. 

https://seektruthfromfacts.org/guess-submissions/the-world-of-yesterday-by-dr-t-p-wilkinson/

Min læge fandt ud af at jeg havde kold lungebetændelse. Jeg må ikke få penicillin, da det skal vi bruge til grisene (jeg går ud fra hun mente kapitalistsvinene og fascister i uniform). Så jeg skal bare ralle til det går over af sig selv, eller til jeg dør. Lægen fortalte mig, at der var mange patienter med luftvejslidelser denne sæson, og hun gav nedlukningerne og isolationen skylden for det. Hun sagde ligeledes at flere af hendes kollegaer var kommet til samme konklusion. Altså endnu en bekræftelse af at SSTs kamp for den mådeholdne/fokuserede princips linje (The Great Barrington Declaration) er den korrekte og forsvarlige tilgang, mens det ekstreme forsigtighedsprincip lanceret af SSI (med Gates dollars og en korrupt regering i ryggen) ingen gang på Jorden (dvs. i virkeligheden) har.

Og så er det jo, at jeg undrer mig. Hvorfor er der ikke flere sundhedsfagligt uddannede, som råber op? Hvor korrupte eller bange er folk? Skal vi virkelig trækkes gennem sølet en gang til (Disease X er varslet fra Davos/WHO)?  https://odysee.com/@ukcolumn:9/ukc-news---21-February-2024---01-00-00-PM:4

Og i det store ser jeg Europæiske politikere tale for oprustning mod Rusland, som de gerne vil i krig med om 3-5 år. Jeg ser palæstinensiske kvinder og børn blive kvast af israelske tanks eller dræbt af snigskytter, mens de selvsamme politiske ledere er tavse eller ligefrem støtter det zionistiske regime. Den eneste eksistensberettigelse der er tilbage for de europæiske civilsamfund ligger vel efterhånden kun ved bondeoprøret og deres støtter (og måske de knap 200 millioner europæere som på trods af chikane, eksklusion, fyringer og andre personlige omkostninger nægtede at lade sig stikke). Dansk borgerpresse render som sædvanlig overklassens ærinde, hvilket forklarer hvorfor den almindelige danske lønmodtager er dårligt informeret om disse forhold. Der tales heller ikke meget om recession, afindustrialisering, inflation og stigende energipriser, ringere købekraft og dalende levestandarder. Men alle disse ting sker. Hvad enten du vil vide af dem eller ej.

Og så døde MI6 agenten og højreekstremisten Navalny i et russisk fængsel (han var dømt for økonomisk kriminalitet i en relativt afpolitiseret, legitim og substantiel retssag -  dvs. det modsatte af hvad Trump lige pt udsættes for). Assange, Lira, Epstein var jo tre navne den vestlige presse burde kaste sig over med samme frådende iver ...  --  https://odysee.com/@LandDestroyer:8/wikileaks-reveals-alexei-navalny's-us:d

Personligt tror jeg at dette Herrens år - 2024 - bliver skæbneåret for Vestlig imperialisme. Enten sætter de noget uventet eller frygtet i gang på den globale scene, eller også hensygner de i en satirisk (lummer-satanisk) koldkrigsversion 2.0. I det sidste scenarie vil den såkaldte gyldne milliard hurtigt finde ud af, at den yderste sociale realitet er Klassekampen. Men der er selvfølgelig bønderne ..

Det minder mig om CO2 snakken. Kapitalisternes klimaagenda er ligeså forløjet som Coronakuppet og vaccineterroren. Det handler kun om profit og kontrol - herunder CBDC. Du er det egentlige CO2, som de vil af med. Reelle miljøproblemer er ting som plastik og mikroplastic, manglende atomkraftværker, kulfyring fremfor billig og renere russisk gas, hormonforstyrrende stoffer, afsindigt overforbrug og ressourcespild på snart sagt alle områder, afskovning og ørkenvækst, diverse giftstoffer i vand og jord fra industrien (herunder industrialiseret landbrug og fødevareproduktion).

Der findes ting du kan gøre. Sjovt nok er de sammenfaldende med din vækst som et autonomt menneske, der lever mere frigjort fra Vestens sindssyge kapitalmonopoler. Se til Grobund, Tømrerlusen, Friland m.fl.

Her er et fint eksempel på et par koldkrigshjerneskader (af den tids propaganda) som kæmper med et sammenstyrtet verdensbillede - de famler efter et fast greb, hvilket ikke er at finde i den vestlige verden (kapitalen omformer alt solidt til luft) - https://www.youtube.com/watch?v=sz6zMZMDoO0&list=WL&index=4  -- men i modsætning til cirka halvdelen af vesterlændingene, så er de ordentlige mennesker, som fastholder en demokratisk bestræbelse for det gode, det sande og måske det skønne.

og lad os afslutte med en af de primære løgne, som var startskuddet til Vestens undergang - https://www.youtube.com/watch?v=aZXsIkbxMGo&list=WL&index=2

Foråret er på vej. Jeg går i skovene. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar